Om Sign of Sweden

"Beskyttende og holdbare produkter behøver ikke at være grimme, we got you covered"

Sign of Sweden blev grundlagt af en kvinde i 2017 med base i Stockholm, Sverige. Vi må dog gå tilbage i tiden for at fortælle, hvordan ideen blev født. Det hele startede i London mange år tidligere, hvor vores grundlægger købte en taske med gravering, som hun syntes var langt (!) For dyr. Tankerne begyndte at snurre, måske kunne du oprette et mærke, der tilbyder kvalitetsprodukter, baseret på aktuelle tendenser med gravering uden at det behøver at være så dyrt? Efter meget research, hårdt arbejde og mange lange arbejdsdage (og nætter) blev Sign of Sweden lanceret. Sammen med vores følgere og kunder har vi siden designet, testet og lanceret forskellige samlinger af tilbehør med personlig gravering. For os er du som kunde i fokus, og vi gør ingenting uden at have dig i tankerne. Derudover er miljø, bæredygtighed og kvalitet utrolig vigtigt for os.

I dag er Sign of Sweden baseret i Stockholm, men leverer globalt. Vi elsker vores job, og frem for alt kontakten med vores kunder.

Hvis du vil nå os, skal du kontakte [email protected]. Vi vokser konstant og leder altid efter nye kreative venner at arbejde med! Send en mail hvis du er interesseret.

Hav en magisk dag!